Για να γινει δεκτη απο την κοινωνια μια ομαδα ανθρωπων,πρεπει να καλυπτει το 1% του πληθυσμου της.
Εμεις δεν συμπληρωνουμε το ποσοστο αυτο....
η κοινωνια δε μας δεχεται.....
αλλα εμεις την πολεμαμε...
οχι για να μας δεχτει,αλλα γιατι διαφερουμε...
διαφερουμε για την Ιδεα και την Τιμη μας!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ


Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Δημοπρασια εργων του ADOLF HITLER


Δεκατρείς πίνακες που αποδίδονται στον Αδόλφο Χίτλερ, συμπεριλαμβανομένης και μιας αυτοπροσωπογραφίας του, που είχε φιλοτεχνήσει την περίοδο που επιθυμούσε να γίνει καλλιτέχνης στη Βιέννη, πρόκειται δημοπρατηθούν στη Βρετανία τον ερχόμενο μήνα.
Τα έργα του θα βγουν στο σφυρί στις 23 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε ο βρετανικός οίκος δημοπρασιών Mullocks.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο χρόνια, 21 πίνακες που αποδίδονταν στον γερμανό δικτάτορα πωλήθηκαν από οίκο δημοπρασιών στην Κορνουάλη έναντι 118.000 στερλινών, δηλαδή συγκέντρωσαν το υπερδιπλάσιο ποσό από αυτό που υπολογιζόταν πριν από τη δημοπρασία.
«Έχω δει αρκετή από την τέχνη του Χίτλερ και τα αντικείμενά του τείνουν να είναι τα ίδια», δήλωσε ο Ρίτσαρντ Ουέστγουντ-Μπρουκς, ειδικός ιστορικών εγγράφων, ο οποίος θα κάνει τη δημοπρασία για τον οίκο Mullocks. Στον Χίτλερ άρεσε να ζωγραφίζει λουλούδια, ιδιαίτερα τριαντάφυλλα, και ρομαντικά τοπία με εξοχικές επαύλεις, πρόσθεσε ο Ουέστγουντ-Μπρουκς.
Στην αυτοπροσωπογραφία που θα δημοπρατηθεί, ο Χίτλερ κάθεται σκεπτικός σε μια πέτρινη γέφυρα, φορώντας ένα καφέ κοστούμι. «Δεν είναι ακριβώς οι σπουδαιότεροι πίνακες στον κόσμο», σημείωσε ο Ουέστγουντ-Μπρουκς, διευκρινίζοντας ότι μπορεί να «πιάσουν» από 400 ως 1.000 στερλίνες.
Ο Χίτλερ είχε στα νιάτα του υποβάλλει αίτηση σε Σχολή Καλών Τεχνών της Βιέννης, αλλά είχε απορριφθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου