Για να γινει δεκτη απο την κοινωνια μια ομαδα ανθρωπων,πρεπει να καλυπτει το 1% του πληθυσμου της.
Εμεις δεν συμπληρωνουμε το ποσοστο αυτο....
η κοινωνια δε μας δεχεται.....
αλλα εμεις την πολεμαμε...
οχι για να μας δεχτει,αλλα γιατι διαφερουμε...
διαφερουμε για την Ιδεα και την Τιμη μας!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ


Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

«Πολυπολιτισμική» κοινωνία: Αλλοδαποί βίασαν μια κατάκοιτη διανοητικά ανάπηρη


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»: ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ! ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

Μια φρικτή εγκληματική ενέργεια εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Θεσπρωτίας. Συνελήφθησαν από την αστυνομία δυο ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, οι οποίοι στις 20 Μαρτίου του 2009, είχαν βιάσει μια κατάκοιτη διανοητικά ανάπηρη, στο χωριό Γρίμποβο της Άρτας, μπροστά στα μάτια του πατέρα της, αφού πρώτα τον είχαν ξυλοκοπήσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε ο άτυχος άνδρας να χάσει τη ζωή του ένα μήνα μετά στο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν από τα τραύματα που είχε. Οι τέσσερις δράστες είναι όλοι τους αλλοδαποί. Οι δύο αλλοδαποί μαζί με άλλους δύο συμπατριώτες τους, οι οποίοι διαφεύγουν μέχρι στιγμής τη σύλληψη, είχαν συστήσει συμμορία και διέπραξαν σωρεία κλοπών.

ΕΠΙΣΗΣ: Στα Ιωάννινα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων συνέλαβαν έναν αλλοδαπό γιατί κατελήφθη να κατέχει ποσότητα ηρωίνης, , την οποία προόριζε για πώληση. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης, βάρους (44,6) γραμμαρίων.

“Θεσσαλονίκη: Έκρυψε την ηρωίνη στον κινητήρα του αυτοκινήτου του, αλλά δεν κατάφερε να ξεγελάσει… την μύτη τού ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, ο οποίος αποκάλυψε την κρυψώνα. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης γνώριζαν από καιρό τη δράση του 34χρονου Βούλγαρου και τον παρακολουθούσαν. Μετά από έρευνα που έγινε χθες στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή της Τούμπας, εντόπισαν μέσα σε ειδική κρύπτη, στον κινητήρα του οχήματος, τρεις συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 252 γραμμαρίων.”


απο:xagr.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου