Για να γινει δεκτη απο την κοινωνια μια ομαδα ανθρωπων,πρεπει να καλυπτει το 1% του πληθυσμου της.
Εμεις δεν συμπληρωνουμε το ποσοστο αυτο....
η κοινωνια δε μας δεχεται.....
αλλα εμεις την πολεμαμε...
οχι για να μας δεχτει,αλλα γιατι διαφερουμε...
διαφερουμε για την Ιδεα και την Τιμη μας!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ


Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

4ο Fest der Völker


Τουλάχιστον 60 τραυματίες και περισσότεροι από 130 συλληφθέντες είναι ο απολογισμός των βίαιων συγκρούσεων που ξέσπασαν ανάμεσα σε αντιφασίστες και Εθνικιστές στο Αμβούργο της Γερμανίας τις τελευταίες δύο ημέρες.

Αρχικά το βράδυ της 11ης Σεπτεμβρίου, 12 αστυνομικοί και αρκετά άτομα τραυματίστηκαν όταν υποστηρικτές του Εθνικιστικού NPD συνεπλάκησαν με αντιδιαδηλωτές που πετούσαν πέτρες, μπουκάλια και άναψαν φωτιές σε… ένδειξη διαμαρτυρίας. Τα επεισόδια επαναλήφθηκαν το επόμενο βράδυ, όταν μέλη των δύο παρατάξεων συνεπλάκησαν στους δρόμους της πόλης. Η παρέμβαση της αστυνομίας που δεν λειτούργησε άμεσα, επιδείνωσε την κατάσταση. Σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους από τα επεισόδια της δεύτερης νύχτας, τραυματίστηκαν 28 αστυνομικοί, από τους συνολικά 2.000 που επιστρατεύτηκαν για να επιβάλλουν την τάξη.

Η Γερμανία γνώρισε παρόμοιες ταραχές σε πολλές πόλεις το Σαββατοκύριακο, όπως στο Ανόβερο, όπου 3.000 άτομα βγήκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενα για το τέταρτο "Φεστιβάλ των Εθνών" του NPD, τη διάλυση του οποίου έχουν ζητήσει το καλοκαίρι που μας πέρασε πολιτικοί και εβραϊκές οργανώσεις. Στο Fest der Völker φέτος, εκτός της πάγιας εκπροσώπησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, παρευρίσκεται και αντιπροσωπεία του ΕΛΑΜ

απο antepithesh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου