Για να γινει δεκτη απο την κοινωνια μια ομαδα ανθρωπων,πρεπει να καλυπτει το 1% του πληθυσμου της.
Εμεις δεν συμπληρωνουμε το ποσοστο αυτο....
η κοινωνια δε μας δεχεται.....
αλλα εμεις την πολεμαμε...
οχι για να μας δεχτει,αλλα γιατι διαφερουμε...
διαφερουμε για την Ιδεα και την Τιμη μας!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ


Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία του ΝPD


Στα κεντρικά γραφεία του Εθνικιστικού κόμματος NPD εισέβαλε η αστυνομία, διεξάγοντας έρευνα που μπορεί να οδηγήσει σε κατηγορίες για υποκίνηση φυλετικού μίσους. Το NPD κατηγορείται πως έστειλε επιστολές σε υποψηφίους μη Γερμανούς, στις οποίες τους ενημέρωνε για τις προετοιμασίες που πρέπει να κάνουν, «πριν επιστρέψουν στην πατρίδα τους». Κατά την έρευνα της αστυνομίας, κατασχέθηκαν από τα γραφεία του NPD τρεις υπολογιστές, κάποιοι δίσκοι και το πρωτότυπο της επιστολής για να παραδοθούν στην εισαγγελία ώστε να εξεταστεί αν στοιχειοθετούνται κατηγορίες υποκίνησης φυλετικού μίσους.
«Είναι δικαίωμά μας στη δημοκρατίας να λέμε αν κάτι δεν μας ταιριάζει σε αυτήν την χώρα» ανέφερε ο Γιόργκ Χένελ, προϊστάμενος του κόμματος στο Βερολίνο, υπερασπιζόμενος τους Εθνικιστές υφισταμένους του.
Παραλήπτες της επιστολής –ορισμένοι από αυτούς είναι ήδη μέλη του κοινοβουλίου του κρατιδίου του Βερολίνου- εξέφρασαν την ταραχή τους, και τόνισαν ότι πρόκειται για πόλεμο εκφοβισμού. Πολιτικοί από το κόμμα των Σοσιαλδημοκρατικών ανέφεραν ότι η επιστολή είναι ένα από τα πολλά σημάδια που δείχνουν ότι το NPD «δεν είναι δημοκρατικό κόμμα» και πρέπει να επανεξεταστεί το αίτημα για την απαγόρευσή του.
Πανομοιότυπα αντίτυπα της «επιστολής» στάλθηκαν στα σπίτια (και όχι στα πολιτικά γραφεία) των υποψηφίων, υπό την επικεφαλίδα «Γνωστοποίηση» της οποίας προηγείτο με μικρά γράμματα ο χαρακτηρισμός «μη επίσημη». H προσφώνηση ήταν «αγαπητέ αλλοδαπέ συμπολίτη» και ο συντάκτης της παρουσιαζόταν ως ο «εντολοδόχος για τον επαναπατρισμό» του παραλήπτη. Εκείνος ενημερωνόταν, με βάση το «Πρόγραμμα των Πέντε Σημείων» του NPD, για τη διαδικασία επαναπατρισμού που θα ακολουθούσε, και την προετοιμασία που έπρεπε να κάνει για την επιστροφή στην πατρίδα του. Η επιστολή έκλεινε με ευχές για καλό ταξίδι και ευχαριστώντας ευγενώς τον παραλήπτη «για τον πολιτισμικό εμπλουτισμό» που προσέφερε στη χώρα.
απο:xagr.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου