Για να γινει δεκτη απο την κοινωνια μια ομαδα ανθρωπων,πρεπει να καλυπτει το 1% του πληθυσμου της.
Εμεις δεν συμπληρωνουμε το ποσοστο αυτο....
η κοινωνια δε μας δεχεται.....
αλλα εμεις την πολεμαμε...
οχι για να μας δεχτει,αλλα γιατι διαφερουμε...
διαφερουμε για την Ιδεα και την Τιμη μας!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ


Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Κυνική ομολογία καπιταλιστών: Η μετανάστευση είναι μοχλός ανάπτυξης και κερδών


Πλήρως διαφωτιστικό το δημοσίευμα της “Ελευθεροτυπίας” με τον τίτλο “Σωτηρία οι μετανάστες για τις αναπτυσσόμενες χώρες” που αναφέρεται στα συμπεράσματα από το Παγκόσμιο Φόρουμ για τη Μετανάστευση που πραγματοποιείται στην Αθήνα. Καταδεικνύει αυτό που λέμε από την αρχή σχετικά με το μέγιστο εθνικό -και παγκόσμιο- πρόβλημα της μετανάστευσης. Οι κυβερνήσεις και οι κεφαλαιοκράτες που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους “κακόμοιρους μετανάστες” και δηλώνουν (στα λόγια) ότι θα… πατάξουν το πρόβλημα, στην πραγματικότητα είναι αυτοί που προωθούν την λαθρομετανάστευση και το δουλεμπόριο των μεταναστών διότι απλούστατα κερδίζουν πάρα πολλά χρήματα από την εκμετάλλευσή τους.


Είναι αυτοί που μέσω των διαφόρων “αντιρατσιστικών προγραμμάτων” που χρηματοδοτούν αδρά διευκολύνουν την ένταξη των μεταναστών στα κράτη και παράλληλα την εξάλειψη των Εθνών. Και ενώ, κάτι τέτοιο το δηλώνουν πλέον ευθαρσώς οι κεφαλαιοκράτες και οι υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης, βρίσκουν τους καλύτερους συμμάχους από την πλευρά των διαφόρων… αριστερών, κομμουνιστών, προοδευτικών, αντιρατσιστών κλπ. που και αυτοί έχουν κάθε λόγο ν’ αντιμάχονται την έννοια του Εθνικού Κράτους. Έτσι, όλοι ωφελούνται από την διαιώνιση του φαινομένου της μετανάστευσης που και κέρδη αποφέρει (μέσω της εκμετάλλευσης των πράγματι δύστυχων μεταναστών που είναι πιόνια όλου αυτού του παιχνιδιού) και τα Έθνη αποδομεί! Οι μόνοι που έχουν εντοπίσει την ρίζα του προβλήματος και μάχονται έμπρακτα είναι τα Εθνικιστικά Κινήματα παγκοσμίως βροντοφωνάζοντας μία διαχρονική αρχή: “ο κάθε άνθρωπος στην Πατρίδα του”!


Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα:“…Σε κάθε περίπτωση, η μετανάστευση θεωρείται μοχλός ανάπτυξης όχι μόνο για τις χώρες προορισμού αλλά και για τις χώρες προέλευσης. Και αυτή η ανάπτυξη προέρχεται πρωτίστως από την εργασία των μεταναστών, παρά την οποιαδήποτε μεγαλόστομη φιλανθρωπική διακήρυξη των πλούσιων και ισχυρών αυτού του κόσμου οι οποίοι συνηθίζουν να αποφασίζουν για την τύχη της ανθρωπότητας ερήμην της… Για τον Ντίλιπ Ράθα, υψηλόβαθμο οικονομολόγο της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον, που αναμένεται στην Αθήνα για το Φόρουμ, «τα εμβάσματα παρέχουν την πιο χειροπιαστή σύνδεση μεταξύ μετανάστευσης και ανάπτυξης, μία σχέση η σημασία της οποίας έχει αυξηθεί σημαντικά μετά τη χρηματοοικονομική κατάρρευση».”


απο:ΕΝΕΡΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου