Για να γινει δεκτη απο την κοινωνια μια ομαδα ανθρωπων,πρεπει να καλυπτει το 1% του πληθυσμου της.
Εμεις δεν συμπληρωνουμε το ποσοστο αυτο....
η κοινωνια δε μας δεχεται.....
αλλα εμεις την πολεμαμε...
οχι για να μας δεχτει,αλλα γιατι διαφερουμε...
διαφερουμε για την Ιδεα και την Τιμη μας!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ


Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

“Αντιεξουσιαστές”, ΠαραΚράτος & Νέα Τάξη: Νέα Αποκάλυψη ΣΟΚ, έρχεται από την Λέσβο!



Άτομο από φορέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Αθήνα, που έχει αντικείμενο να αχολείται με τους μετανάστες, απέστειλε επτά πακέτα αναρχικές προκυρήξεις στην Λέσβο, ως “ανθρωπιστικό υλικό” και είχε ζητηθεί να τα ξεφορτώσουν και να τα παραλάβουν ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ! Όμως όταν έγινε τυχαία έρευνα σε ένα από αυτά τα πακέτα, οι αρχές αντί για “ανθρωπιστικό υλικό” αντίκρισαν χιλιάδες προκηρύξεις “αντιεξουσιαστών”!

Τα πακέτα προορίζονταν για το κάμπιγκ “No Border Lesvos 2009″, που διοργανώνουν “αντιεξουσιαστές” από όλον τον κόσμο στην παραλία της Χαραμίδας από 25 έως 31 Αυγούστου 2009 και με το οποίο ετοιμάζεται απόβαση 3000 τέτοιων “αντιεξουσιαστών”, που θα φτάσουν στη Λέσβο από διάφορες χώρες του κόσμου ,κυρίως από Γαλλία και Γερμανία, με σκοπό να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στο όποιο έργο των αρχών για αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Στο πρόγραμμα , έχουν ανακοινώσει “δράσεις” στο λιμεναρχείο της Μυτιλήνης, στα πλοία της Frontex και στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών της Παγανής. Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για παρουσία ξένων μυστικών υπηρεσιών στους κόλπους του κάμπιγκ, ενώ η ζημιά που μπορεί να προκαλέσουν στο νησί είναι απρόβλεπτη!

Για να προετοιμάσουν το κλίμα γι αυτό που σκοπεύουν να ακολουθήσει, κύκλοι “αντιεξουσιαστών” επενέβησαν στο πλοίο Θεόφιλος τα ξημερώματα της Πέμπτης 23 Ιουλίου , εμποδίζοντας την απέλαση 62 λαθρομεταναστών!

Για το κάμπιγκ των “αντιεξουσιαστών” μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο τοπικό ηλεκτρονικό portal της Λέσβου “Εμπρός NET”

http://www.emprosnet.gr/Current/?EntityID=66634680-65ff-46d8-b1e5-99525d89bc0d

Ενώ για τις σχέσεις την χρηματοδότηση “αντιρατσιστικών” δραστηριοτήτων από την προσκείμενη στο κυβερνών κόμμα Τοπική Αυτοδιοίκησης της Αθήνας , μπορείτε να δείτε σχετικές είδησεις εδώ:

http://gr.altermedia.info/?p=2990

http://gr.altermedia.info/?p=3076



απο:altermedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου