Για να γινει δεκτη απο την κοινωνια μια ομαδα ανθρωπων,πρεπει να καλυπτει το 1% του πληθυσμου της.
Εμεις δεν συμπληρωνουμε το ποσοστο αυτο....
η κοινωνια δε μας δεχεται.....
αλλα εμεις την πολεμαμε...
οχι για να μας δεχτει,αλλα γιατι διαφερουμε...
διαφερουμε για την Ιδεα και την Τιμη μας!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ


Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Έδωσαν το όνομα Obama σε μία μαϊμού στο ζωολογικό κήπο της Δρέσδης


Για «ρατσισμό» κατηγορήθηκε ο ζωολογικός κήπος της Δρέσδης στη Γερμανία από την οργάνωση για την προστασία των δικαιωμάτων των μαύρων… Γερμανών(;;;), επειδή έδωσαν το όνομα Obama σε μία μαϊμού.

Η μικρή μαϊμού, που ανήκει στο είδος «mandrill», συγγενές του μπαμπουίνου, γεννήθηκε λίγες ημέρες μετά την ορκωμοσία του προέδρου των ΗΠΑ και οι υπεύθυνοι του ζωολογικού της έδωσαν το όνομα «Obama». Αυτό «εξόργισε» την οργάνωση για την προστασία των δικαιωμάτων των μαύρων Γερμανών, ISD, η οποία δήλωσε μέσω ενός εκπροσώπου της:




«Είναι καταστροφή. Οι μαύροι άνθρωποι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν συνειρμούς με το ζωικό βασίλειο και την πρωτόγονη κατάσταση του ανθρώπου γενικά». Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου υποσχέθηκαν ότι θα αλλάξουν το όνομα του ζώου και απάντησαν στην οργάνωση ISD με e-mail, στο οποίο ο διευθυντής ανέφερε: «Οι πιθανοί συνειρμοί του συγκεκριμένου ονόματος δε λήφθηκαν υπόψη, αλλά οι ρατσιστικοί υπαινιγμοί είναι μακράν λανθασμένοι, ειδικά από τη στιγμή που ο πρόεδρος των ΗΠΑ επισκέφτηκε πρόσφατα τη Δρέσδη», ενώ ζήτησε συγνώμη από όποιον θίχθηκε από την επιλογή του ονόματος «Obama» για την μαϊμού


απο:xagr.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου