Για να γινει δεκτη απο την κοινωνια μια ομαδα ανθρωπων,πρεπει να καλυπτει το 1% του πληθυσμου της.
Εμεις δεν συμπληρωνουμε το ποσοστο αυτο....
η κοινωνια δε μας δεχεται.....
αλλα εμεις την πολεμαμε...
οχι για να μας δεχτει,αλλα γιατι διαφερουμε...
διαφερουμε για την Ιδεα και την Τιμη μας!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ


Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Ν.Αφρική:Η ανασυσταση του Λευκου Κινήματος

Η ειδηση ειναι προσφατη ,μας ερχεται απο την Ν.Αφρικη ,και προκειται για μια συγκεντρωση που εκανε το AWB,το Λευκό Κινημα, στις 11 Οκτωβριου,σε μια μικρη επαρχια το Ventersdorp,λιγο εξω απο το Γιοχάνεσμπουργκ.
Ομιλητης ηταν ο Eugene Terre'Blanche,και στην ουσία προκειται για ανασύσταση του AWB,μετα απο μια αδρανεια μερικων χρόνων.



Μπροστα σε εκατονταδες Αφρικανερς,ο E.Terre'Blanche,εκανε λόγο για γενοκτονια της Λευκης Φυλης απο τότε που ο Ν.Μαντελα και οι μετέπειτα κυβερνησεις ανελαβαν την εξουσια,με αποτελεσμα δεκαδες χιλιαδες λευκοι μεταξυ των οποιων ,γυναικες και παιδια να εχουν δολοφονηθει και πολλες φορες κατακρεουργηθει απο μαυρους .

Πανω απο ενα εκατομμυριο λευκοι,εχουν ξεριζωθει απο τις Πατρώες κατοικιες τους,και εχουν φυγει στο εξωτερικο,φοβουμενοι για τις ζωες τους,κυριως ομως για τις οικογένειες τους.

"Now is not the time to be afraid'' ειπε ανάμεσα στα αλλα,ο 68χρονος Ηγετης του AWB,θελοντας με αυτο τον τροπο να δωσει κουραγιο και θαρρος στους Αφρικάνερς.


θα προσπαθησει οπως ειπε,να ενωσει ,κατω απο την ''ομπρελα'' του AWB,ολα τις λευκες οργανωσεις ,μικρες η μεγαλυτερες,που υπαρχουν αυτη την στιγμη στην Ν.Αφρικη.
Ενω με την βοηθεια και Πατριωτικων Ευρωπαϊκων Κινημάτων,σκοπευει να φερει το θεμα (της κλοπης της γης τους,απο τους μαυρους) στα Ηνωμενα Εθνη αλλά και στο δικαστηριο της Χαγης

Μπειτε στα ξενα ειδησιογραφικα πρακτορεια,και διαβαστε τις πολυ ενδιαφερουσες δηλωσεις του Eugene Terre'Blanche.









απο:antepithesh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου