Για να γινει δεκτη απο την κοινωνια μια ομαδα ανθρωπων,πρεπει να καλυπτει το 1% του πληθυσμου της.
Εμεις δεν συμπληρωνουμε το ποσοστο αυτο....
η κοινωνια δε μας δεχεται.....
αλλα εμεις την πολεμαμε...
οχι για να μας δεχτει,αλλα γιατι διαφερουμε...
διαφερουμε για την Ιδεα και την Τιμη μας!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ


Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

CESUR SERT


ο CESUR SERT,o τουρκος "δημοσιογραφος" που ανεβασε την τουρκικη σημαια στην Αν.Ιμια στις 27 Ιαν 1996 και αρπαξε την Ελληνικη,την περασμενη εβδομαδα,επισκεφτηκε με visa τη χωρα μας,ως επιτιμος προσκεκλημενος της νεας τουρκικης αεροπορικης εταιρειας PEGASUS,οι υπευθυνοι της οποιας αδιαφορησαν για τις αντιδρασεις της Ελληνιδας προξενου στη Σμυρνη,Χαρας Σκολερικου.
Την Ελληνιδα προξενο μετα τις αντιδρασεις της,οι τουρκοι την αφησαν εκτος της παρθενικης πτησης Σμυρνη-Αθηνα της PEGASUS,αν και αρχικα την ειχαν προσκαλεσει.
Και ηταν η δευτερη φορα (τουλαχιστον..)που ο CESUR SERT επισκεφτηκε τη χωρα μας,της οποιας τη σημαια ατιμασε.

Η πρωτη,ηταν το 2005 οταν του χορηγηθηκε απο διπλωματικη μας αποστολη στην τουρκια,TIMHTIKH VISA V.I.P
Η παρουσια του CERT εγινε αντιληπτη απο τηγν προξενο Χ.Σκολαρικου,η οποια εθεσε βετο:"εγω με αυτον δεν ταξιδευω.ή εγω ή αυτος" και οι τουρκοι φυσικα απαντησαν:"αυτος".Ετσι η Ελληνιδα προξενος εμεινε στην τουρκια ενω ο τουρκος αφιχθηκε στο Ελ.Βενιζελος.
Στον ελεγχο της VISA στο αεροδρομιο,ενας αστυνομικος ο οποιος γνωριζε περι τινος προκειται,του απαγορευσε την εισοδο στη χωρα (η εκδοση VISA δεν υποχρεωνει τις ελεγκτικες αρχες να επιτρεψουν την εισοδο στη χωρα).
Ο SERT διαμαρτυρηθηκε οπως και οι λοιποι τουρκοι.Μετα απο μερικες ωρες ηρθε η απαντηση απο το Ελληνικο ΥΠ.ΕΞ:"δεν ειναι χαρακτηρισμενος ως persona non grata (ανεπιθυμητο προσωπο),οποτε δεν μπορουμε να εμποδισουμε την εισοδο του στην Ελλαδα".


Συμφωνα με πληροφοριες απο το ΥΠ.ΕΞ.,ο SERT πηρε visa απο το Ιταλικο προξενειο(για κρατος-μελος της συνθηκης ΣΕΝΓΚΕΝ,μπορεις να παρεις απο οποιαδηποτε χωρα τη visa).
Να υπογραμμιστει οτι εχει εισελθει στη χωρα μας και παλαιοτερα,με Γερμανικη visa,εκτος απο τις φορες που μπηκε με Ελληνικη V.I.P

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου